Klik op een project naar wens om het complete (foto)verslag te bekijken:

Project - Kunstwerk 511 Amsterdam
Voor kunstwerk 511 in de Westrandweg zijn liggers geproduceerd met een lengte van 61,75 meter. In maart 2011 werden de 25 grootste betonnen liggers, die ooit in Nederland zijn gemaakt, van Spanbeton in Koudekerk a/d Rijn getransporteerd naar de projectlocatie Westrandweg (A5), kruising Ringvaart Zwanenburg.
Project - Kunstwerk 520 Amsterdam
Het 3,3 kilometer lange wegviaduct van de Westrandweg over de Basisweg – vordert gestaag. Dit heeft ook gevolgen voor het transport van de liggers voor het viaduct: de vrachtwagens moeten namelijk steeds verder achteruitrijden.
Project - Fly over Haarlem A200
Tussen Haarlem en Spaarnwoude realiseert Ballast Nedam Infra Noord West in opdracht van ProRail een fly-over met architectonische uitstraling. Voor van der Meijden een uitdaging om de horizontaal gebogen liggers te transporteren.
Project - Auke Vleerstraat Enschede
Enschede beschikt sinds kort over een meanderende fietsbrug op liggers van Haitsma Beton. Het prachtige kunstwerk markeert de overgang van landelijk naar stedelijk gebied.
Project - Hollandse Brug Muiden
In het kader van de verbreding van de A6 is de Hollandse brug  aan weerszijde met twee meter verbreed en voorzien van een nieuw rijdek. Spanbeton produceerde hiervoor 14 stuks liggers met een hoogte van 3.20 en een gewicht van 165 ton.
Project - Ketel Rotterdam
Voor opdrachtgever GAC Nederland hebben we een verwarmings ketel en toebehoren getransporteerd. Deze ketel heeft een diameter van 6 meter en een gewicht van 67 ton. De ketel is via watertransport naar de Europoort gevaren en door van der Meijden naar eindlocatie gebracht.
Project - Kunstwerk 29 A12 Bleiswijk
Voor de verbreding en vernieuwing van de A12 zijn er verschillende nieuwe kunstwerken aangebracht, zo ook KW 29 bij Zevenhuizen.