Het transportbedrijf is actief op de markt van het speciaal en zwaar transport en transport ten behoeve van de bouwnijverheid. Het bedrijf is compact georganiseerd met korte lijnen om elke opdrachtgever flexibel en resultaat gericht van dienst te zijn. Vakkennis, efficiency, kwaliteit, continuïteit en oplossingsgerichtheid staan daarbij hoog in het vaandel.

Binnen de Nederlandse markt voor het speciaal & zwaartransport neemt de onderneming een vooraanstaande plaats in. Van der Meijden heeft gekwalificeerd personeel en zeer modern materieel om het transport te verzorgen van zware, hoge, lange en/of brede ladingen. Hierbij wordt het totale pakket van benodigde vergunningen, ontheffingen en transportbegeleiding uit handen genomen.

Al decennia lang verzorgt van der Meijden het vervoer van productieplaats naar bouwplaats van prefabbetondelen zoals liggers, vloeren, wanden, kolommen en andere elementen van diverse afmetingen.

Bekijk ook onze transport projecten en opdrachten pagina's om een indruk te krijgen wat van der Meijden onder andere heeft gedaan in deze sector.